Časté chyby které dělají nevěsty

Poradím vám, jak se vyhnout nejčastějším kosmetickým chybám, které nevěsty často dělají.
Svatební den je jeden z nejvýznamnějších dnů v životě. Pro nevěstu by tento slavnostní den měl být skutečným zážitkem. Aby všechno bylo dokonalé, krásné a perfektní, snaží se každá nevěsta o maximum. Zkrášlující procedury, výraznější make-up, slavnostní šaty, květiny. Nebojte se investovat do svého dne, abyste byla spokojená a hlavně šťastná nevěsta.
Ale pozor, v některých situacích platí, že méně je někdy více.
Nejčastější chyby při cestě za zkrášlením:
1. Bronzová kráska nebo indiánská nevěsta?
Mnoho žen se bojí, že ve světlých šatech bude jejich neopálená pleť vypadat příliš mdle a bledě. Pokud právě není počasí na opalování, máte mnoho dalších možností, jak získat bronzové opálení do svatebních šatů.
Horší je, že mnoho nevěst má opalovací alternativy nevyzkoušené a jejich první výsledky návštěvy solária nebo experimenty se samoopalovacími krémy si nechají na poslední chvíli. Nepovedené opálení se potom nedá odstranit a nevěstina pleť může působit oranžově, příliš tmavě a skvrnitě. Nejen, že se takto nemůže nevěsta cítit ve své kůži, ale také na fotkách bude i přes nejrůznější snahy o zamaskování její barva pokožky vypadat nepřirozeně.
Moje rada je jednoduchá: opalovací techniky raději vyzkoušejte s dostatečným časovým odstupem.
Málo kdo plánuje svatbu na poslední chvíli. Pokud víte, že vaše pleť bude ve svatební den spíše bělejší, začněte na svém opálení pracovat už dříve. Jestli se vám nepovede trik se samoopalovacím krémem, budete mít dostatek času, aby nežádoucí výsledek zmizel. Nebojte se, určitě najdete cestu, jak dosáhnout krásného odstínu pleti, který bude ve svatebních šatech působit krásně. Jen toto hledání nenechte na poslední chvíli.
Nevyplácí se to!
2. Obočí
Také úpravu obočí nenechávejte na poslední chvíli a už vůbec ne přímo na svatební den. Po vytrhávání nebo po úpravě obočí voskem bývá pleť zarudlá nebo podrážděná. Pokud nechcete na svých svatebních fotkách vypadat opuchle, myslete na jeho úpravu včas!
3. Nalepovací řasy
Na svůj svatební den bych vynechala experimenty s nalepovacími řasami, z vlastní zkušenosti mi nedělají dobře když je mám dlouho. Pokud s nimi nemáte zkušenost, nebo jste v nich nikdy v životě netrávila čas a neměla jste je celý den – určitě bych radila vyzkoušet je dopředu.
Rada: raději je vynechte a nahraďte je speciální prodlužující řasenkou v několika vrstvách. Popřípadě trsové řasy.
4. Třpyt a blesk
Svatební fotografie patří k nejkrásnějším vzpomínkám v životě. Každá žena chce vypadat krásně a s ohledem na intenzivní focení by se měl zvolit i vhodný make-up. Co to znamená? Na fotkách vypadá lépe matná pleť.
Rada: vyhněte se příliš třpytivým očním stínům a pokud máte vrásky kolem očí tak takové stíny vůbec nedoporučuji ?. To samé platí i u tvářenek.
5. Zapomeňte na experimenty
Příliš mnoho make-upu může potlačit nevěstinu přirozenou krásu. Proto si dejte pozor na správný výběr odstínu makeupu, orámování očí tvrdou černou konturou, špatně nalíčené víčko nebo nevhodné barvy a slepené řasy.
Rada: rozhodně si před svatbou naplánujte zkoušku svatebního líčení. Pokud od zkoušky uběhla delší doba a vy jste se např. opalovala, zkontrolujte ještě před svatebním dnem, zda zvolený odstín make-upu je stále přirozený pro vaši pleť.
Také korektor, kterým se maskují tmavé kruhy pod očima, by neměl být příliš světlý. Hlavně pokud jste se opálila.
6. Příprava
Ačkoliv před svatbou mají budoucí novomanželé nervy na pochodu, není nic lepšího, než se na svůj svatební den pořádně vyspat. Spánek prospěje vaší pleti a dodá vám více klidu i energie zároveň. Před spaním by nevěsta měla použít výživný krém a oční krém, aby ráno byla její pleť v nejlepší a nejkrásnější možné formě. Také dodržovat pitný režim, aby pleť působila zdravým dojmem. Nejde o to, vypít den před svatbou několik litrů vody, ale dát si pozor na pitný režim s dostatečným předstihem.
Blahodárné účinky se projeví na kráse každé ženy ?