Líčení Pomoc Při Kariéře a Při Sebevědomí

Líčení není jen „pro Barbíny“.
Žijeme v době, kdy je image klíčový. První dojem rozhoduje. Ať se nám to líbí nebo ne, lidé nás budou soudit podle toho, jak vypadáme. A my s tím můžeme buď souhlasit nebo nesouhlasit.
Nejdůležitější je, co s tím uděláte vy sama ?.
Máme 7 sekund. Za 7 sekund se člověk rozhodne, zda chce nebo nechce mít s Vámi něco společného a to jste ještě ani nepromluvili. Připravte se, lidé si Vás přeměří od hlavy až k patě ? , make-up, líčení, vlasy, oblečení … vnímají vás JAKO CELEK …. Toto možná zní tvrdě, ale je to tak, když vypadáte na to, že jste dost dobrá, úspěšná, sebevědomá, máte všude zelenou, pomůže Vám to při byznysu, v práci, při povýšení, vztahu, prostě všude.
Protože když vypadáte dobře, tak se cítíte dobře a máte pocit, že dokážete nemožné a to je to, co z Vás lidé budou cítit. Energii.
Upravená žena má vyšší šanci na postup
„Pokud se ráda a pěkně líčíte, budete úspěšná i v zaměstnání. A pokud jej ještě nemáte, možná Vám právě krásné líčení pomůže najít si dobrou práci.
Až dvě třetiny šéfů by si z uchazeček o zaměstnání vybrali pěkně namalované. Vyplývá to z nedávného britského průzkumu. „
„A téměř pro 40 % zaměstnavatelů hraje vzhled ženy důležitou roli i v případě kariérního postupu. Když je žena upravena má větší sebevědomí, když má větší sebevědomí tak umí i sebe samu prodat. „
Víte, že se říká, že byste měli chodit do práce oblečené adekvátně vyšší pozici, na kterou chcete postoupit? A k oblečení patří oblečení tváře = líčení + make-up.
Film Versus Realita
Ve filmech vidíme jak ty krásné ženy jsou zlé a ta chudinka, nevýrazná, šedá myš s velkými brýlemi je jimi týraná a všichni jí fandíme proto jak moc trpí … ale na konci přijde proměna a ze šedé myšky se stane sexy kočka ? a získá nakonec práci, chlapa a všechno, po čem kdy toužila. ?
Jsou dva typy žen
jedny, které chtějí dobře vypadat a chtějí být úspěšné a udělají pro to všechno, naučí se líčit, investují do sebe, do své pleti a posunou se tam, kde chtějí být protože vědí kam jdou. Kráčejí i po kariérním žebříčku a ty druhé, říkají jaké je to těžké a nepodstatné, jak všechno obětovali pro všechny kolem sebe (oběti) … Lidé ji budou stejně pomlouvat jak se změnila, jaká je kariéristka, jak již není šedá myška, a jak je namyšlená, jak se fintí, jaká je zmalovaná … přičemž v koutku duše touží být jako ona. Sebevědomé, krásné, úspěšné. Problém je, že nemají odvahu odpoutat se od svého „šedého“ já a udělat s tím něco. Ale takové tento článek nečtou ?.
Změna je Život
Takže pokud chcete být úspěšné a chcete se prodat, starejte se víc o sebe. Změňte na sobě něco, aby Vám okolí mohlo říkat, že vypadáte čím dál tím lépe … protože to jak vypadáte je součást vašeho úspěchu. ?
Pokud to nevíte, Naučte se Vypadat hezky za všech okolností.
Budete se cítit skvěle, sebevědomě, nepřekonatelně … a uvidíte, co za změny se odehrají hlavně ve Vás a jak na Vás bude vaše okolí reagovat.
Je jedno kam jdeš, zda jsi celý den doma, jakou práci máš, starej se o sebe a vypadej vždy reprezentativně a díky tomu se budeš i cítit skvěle, reprezentuješ sama sebe.
Pokud chceš vypadat ještě lépe a chceš vylepšit image a chceš změnu tak jsem ti k dispozici, stačí se jen ozvat ?
a udělám ti takovou přeměnu, že okolí odpadne ?. Jak by se ti to líbilo? Vyrazit jim dech ?, aby kolegyně nechápali, jak je možné že tak super vypadáš, kdyby tě uviděl tvůj bývalý, tak by zůstal stát z otevřenými ústy z toho, jaká jsi kost. ? ?