Svatební sezóna 2018

Svatby v roce 2018 budou v duchu jednoduchosti, radosti a svobody. Nikomu nevěřte, jen svým niterným pocitům. „Vykašlete se“ na rady starších a vše si udělejte, jak to cítíte srdcem. Z toho budete mít největší radost. V popředí bude pravé kouzlo lásky a zamilovanosti. Připravte se na originalitu, na kterou budete vzpomínat ještě dlouho po svatbě. Inspirovat se také můžete stylem 20.-30. let.
Inspirace pro svatební barvy
Barvy pro svatby v roce 2018 jsou hodně individuální – v duchu svobody a nejvíce bude záležet na tom, jaké místo zvolíte pro svatební hostinu. Převládají opět studené odstíny. Vévodit svatebním barvám budou metalické barvy. Jemné barvy růžových letních červánků přechází v mentolovou a tyrkysovou, doplněny jsou pistáciovou a lehkými odstíny zelené. Podzim tradičně dozdobí oranžová a hnědá, kterých se nemusíte bát.
Tak jako v předcházejících letech se budou líbit veškeré odstíny fialové od světle pastelové až po tmavě purpurovou. Můžete si vybrat podle sympatií, variant je více než dost.
Svatební šaty pro rok 2018
Svatební šaty by měly podtrhovat vaši osobitost. Nemá smysl si brát šaty, které se k vám nehodí. Pro ty, které se potřebují inspirovat, máme zaručený tip: Šatům opět kraluje rafinovaná krajka a transparentní materiály. Co je také více ženského, sexy a zároveň drzého?
Trendem je dobře sedící střih, který lichotí vaší postavě. Šaty bez ramínek pro drobné nevěsty, šaty s širšími horizontálními ramínky pro ty, kterým příroda nadělila více centimetrů do výšky.
V módě je jednoduché líčení a elegantní účesy s jemnými doplňky. Celkový vzhled můžete doplnit romantickými čelenkami a tajemnými závoji. S doplňky šetřete a pokud nějaký vyberete, volte jej v barvě svatby.
(text zdroj svetsvateb.cz)
Zimní svatba 2018
MUAH + organizace:
Ivona Konečná – Vizážistka – https://www.facebook.com/ivonakonecnavizazistka
—–nevěsta:
Martina Novotna – https://www.facebook.com/mnovotna1
—–floristka:
Mongi – https://www.facebook.com/mongi.florist/
—–ženich:
Lukáš Vorčák – https://www.facebook.com/lukas.vorcak
—–šaty:
MOMENTY. – https://www.facebook.com/tymomenty/
—-fotografka:
Klára Zaplatilová – https://www.facebook.com/photoklaris/